Om

OmSiden 1996 har Mac Y A/S været banner fører for import og distribution af kvalitets spiritus. Startende som en hobby der tog overhånd, men i dag en seriøs partner for de danske specialbutikker med spiritus, barer, hoteller og restauranter.  Vi sender kun det ud til det danske marked, som er kommet gennem vores kvalitets- og smagskontrol. Vi ynder at kalde os selv for “mundskænke for det danske folk”.

Søren Nørgaard
Direktør


Mac Y AS blev stiftet i 1996 – og importerede primært whisky fra Skotland, Irland, Wales, Canada, Kentucky og Japan indtil år 2000. Mac Y AS fik navnet “Danmarks Whiskyspecialist”.

I 2000 startede Mac Y AS med at importere højkvalitets rom, og har d.d. det største romsortiment i Danmark fra egen import. Er det rom du søger, så er det Mac Y AS du skal spørge. Med rette, anses Mac Y AS som “Danmarks Romeksperter”.

Disse 2 primære spiritustyper har medført, at Mac Y AS er arrangør af Den Danske Rom- og Whisky Festival, som årligt afvikles i Frederiks, i hjertet af Jylland.

Cognac, armagnac, calvados, vodka, gin, likør, ingefærvin, absint, cachaca, bitter, tequila og økologisk brændevin, er andre specialiteter

Rom- og whiskysmagninger er et speciale, som arrangeres i samarbejde med et landsdækkende forhandlernet for kundegrupper, virksomheder, klubber, aftenskoler o.l.

Leverandør til en eksklusiv målgruppe af specialbutikker, købmænd, pubber, barer, hoteller, restauranter og kroer. Bliver du den næste?
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019