Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

David Nicholson Bourbon

David Nicholson Bourbon – to forskellige bourbons lavet på to forskellige opskrifter.

For næsten 200 år siden lavede David Nicholson den berømte ”43” bourbon opskrift i baglokalet på sin købmandsbutik i St. Louis. Sidenhen er opskriften blevet nedarvet fra far til søn gennem generationerne.

Prøv endeligt en af disse prisvindende Kentucky bourbons – den afrundede og behagelige wheated bourbon David Nicholson 1843, eller den krydrede ryed bourbon David Nicholson Reserve.

Lux Row Distillers

David Nicholson bliver lavet af Lux Row Distillers i Bardstown – the Bourbon Capital of the World. Det næsten 1700m2 store destilleri er navngivet efter den meget bemærkelsesværdige række af træer som man kan finde på grunden. Derudover finder man på destilleriets grund også hele 6 varehuse med plads til omkring 20.000 tønder hver. Samt en gigantisk, 13 meter høj, speciallavet kobberkedel hvorpå David Nicholson og destilleriets andre whiskeybrands bliver destilleret.

Luxco har egentligt været i bourbonbranchen i mange år. Men i de første mange år af sin levetid stod Luxco ikke selv for produktionen af deres whiskey – hvilket er ganske normalt indenfor den amerikanske whiskeybranche. Det var først i 2015 at Luxco byggede deres eget destilleri i form af Lux Row destilleriet – her kunne de anvende al den viden de i årtier har indsamlet om produktion og lagring af bourbon og rye whiskey.

Lux Row adskiller sig fra de fleste andre bourbon destillerier ved at anvende to forskellige opskrifter (kaldet ’mash bills’) til deres bourbon:

Den ene er en afrundet wheated bourbon mash bill bestående af 68% majs, 20% hvede og 12% maltet byg, som er den David Nicholson 1843 laves på. Den anden er en krydret ryed bourbon bestående af 78% majs, 10% rug og 12% maltet byg, som er den David Nicholson Reserve laves på.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


David Nicholson 1843
Varenummer: bour5689
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
399,00 kr.
David Nicholson Reserve
Varenummer: bour5690
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
425,00 kr.
Ingen varer at vise