Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Cubical Gin

Kvalitets-gin med en karakteristisk form og en unik twist i form af en særlig ingrediens - den eksotiske citrusfrugt kaldet Buddhas Hånd!

Cubical Gin er en serie af udsøgte gins fra Bodega William & Humbert, der også laver et velsmagende udvalg af sherry og brandy.

Ginen destilleres på traditionel engelsk vis i Langley destilleriet i Birmingham. Langley Distillery blev grundlagt helt tilbage i 1920, og anvender den dag i dag stadig de samme kobberkedler som de brugte for over hundrede år siden.

Efter destillering fragtes spiritusbasen til Jerez i Spanien, mere specifikt til William & Humberts bodegas (hvilket i spanske regi henviser til en vinkælder eller vinhandel). Her undergår den infusion med Cubicals egne botanicals – eller som de kækt har navngivet dem: ”Cubicalals”.

Cubical anvender mere end ti forskellige botanicals, hvoriblandt nogle er ret eksotiske og unikke. En af de mere markante er den såkaldte ”Buddhas hånd”; Buddhas hånd er en citrusfrugt, der har fået sit navn, fordi dens frugt lidt ligner en lukket menneskehånd. Frugten er mere smagfuld og mindre bitter end andre, mere traditionelle citrusfrugter, og den er med til at give Cubical sin fine, elegante og velbalancerede smag.

Navnet ”Cubical”, der betyder ”kubeformet” kommer af flaskernes ikoniske form.

I blandingen finder man bl.a. destillater af appelsinblomst, samt Hand of Buddha Lemon, fra et lille håndværksdestilleri i Puerto de Santa Maria i det sydlige Spanien – samlet kommer Cubical med et meget stærkt udvalg af premium gins.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


Cubical Hand of Buddha Lemon Spray
Varenummer: gin03730
Volume: 0.10 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
139,00 kr.
Cubical Kiss
Varenummer: gin04545
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
345,00 kr.
Cubical Mango
Varenummer: gin04465
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
339,00 kr.
Cubical Premium
Varenummer: gin04546
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
355,00 kr.
Cubical Ultra Premium
Varenummer: gin04547
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
425,00 kr.
Ingen varer at vise