Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Cotswolds Golden Wold - Harvest Series No 1 Whisky

Whisky
Cotswolds Golden Wold - Harvest Series No 1 Whisky
1.045,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikFørste udgivelse i Cotswolds Harvest limited edition serie, lagret på en blanding af Bourbon, STR rødvin og Peated Whisky fade – resultatet er en unik og utroligt velsmagende whisky.

Duft

Honning og vanilje, med et strejf af tørverøg.

Smag

Cremet, sød kokosnød med et strejf af krydderi.

Eftersmag

Vanilje, samt et diskret hint af tørverøg.

 

Om Produktet

Denne limited edition whisky er den første i Cotswolds Harvest Series, og er lagret på en blanding af tre forskellige fadtyper: Bourbon-, STR rødvin- og Peated fade. Resultatet er en afrundet og blød blanding hvis harmoniske væsen afspejler Cotswolds egen rustikke landskab under sensommeren, og som derudover også ganske fortræffeligt viser den frugtige og rige smag på destilleriets egen single malt spiritus.

Cotswolds Harvest serie udgives én gang om året, og er lavet som en hyldest til Cotswolds smukke landskaber. Dette reflekteres både i det maleriske design på flaske og gaverør, samt i whiskyens smag. For denne første udgivelse er gaverøret blevet designet af Josephine Trotter, som er en kunstner fra Cotswold. Designet portrætterer Cotswolds ikoniske bakkelandskaber.

Cotswolds Golden Wold No 1. er udgivet non-chill filtered, uden tilsat farve og ved en ABV på 52,5%.

Smagsnoter

Duften er af honning og vanilje, med et strejf af tørverøg, ved smagning finder man cremet, sød kokosnød med et strejf af krydderi, der i eftersmagen går over i vanilje og diskret tørverøg.

Om Cotswolds

Cotswold Distillery er et engelsk destilleri, der siden 2014 har produceret whisky, likør og gin. Destilleriet ligger, som man også kan hører på navnet, i den rustikke Cotswold-region i den midt-sydlige del af England.

Cotswold er et af de første destillerier til at lave whisky i England, og dermed var der også et krav om at skille sig ud fra de tunge drenge i Skotland (og til dels Irland). Heldigvis fik det unge destilleri hjælp fra legenderne Harry Cockburn (tidligere bestyrer for Bowmore destilleriet) og Dr. Jim Swan (en af verdens førende eksperter indenfor destillering og modning af whisky).

Cotswold Whisky

Whisky udgør kernen i Cotswolds værk, foruden deres signaturflaske Cotswold Single Malt udgiver de også en række andre whiskyer lagret på forskellige fadtyper, som alle tappes på fadstyrke eller nær-fadstyrke. I modsætning til de fleste skotske destillerier anvender Cotswold ikke finish, hvor whiskyen lagres på bourbonfade, for derefter at få et par måneder på en udvalgt fadtype; I stedet lagres whiskyen lige fra start af på den udvalgte fadtype, og dermed kan man meget tydeligere mærke fadets indflydelse på de forskellige udgivelser.

Varenummer: smcs5551 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnCotswolds Golden Wold - Harvest Series No 1 Whisky
Varenummersmcs5551
Vejledende udsalgspris inkl. moms1.045,00 kr.
Alkoholprocent52.50
Volume0.70
OprindelseslandStorbritannien