Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Cotswolds Whisky - Reserve Whisky

Whisky
Cotswolds Whisky - Reserve Whisky
649,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikSingle Malt Whisky

Lavet på 100% lokalt dyrket byg,der bliver traditionelt gulvmaltet. Gærsorterne Anchor og Fermentis, får lov til at arbejde i over 90 timer, hvilket sikrer et godt udbytte og fremragende frugtsmag. Vandet kommer fra landsbyens vandforsyning - filtreret, blødgjort og demineraliseret før brug. Fadene er førsteklasses ex-Bourbon-fade og STR (Shaved, Toasted and Re-charred) ex-rødvinsfade i amerikansk eg.

Under destillationen vælges der kun en lille del af destillatet, som "cuttes" usædvanligt tidligt for at fange de frugtagtige noter og undgå de tung og mere ru elementer, der kommer i slutningen. Den langsomme destillation og tidlige "cut", resulterer i Cotswolds signaturrige og frugtige nye spiritus, som allerede er blød nok til at drikke helt frisk.

Ved 63,5 % ABV, kommer vædsken i førsteklasses første-fyld ex-Bourbon-fade og STR ex-rødvinsfade, hvor de modner indtil tapningen. Blending og aftapning af whiskyen sker for hånd på destilleriet i et forhold på 80:20 - 80% Bourbon og 20% ​​STR. Cotswolds Reserve Single Malt Whisky er aftappet med 50 % ABV i sin naturlige farve og er ikke-kølefiltreret for maksimal smag.

Duft

Let karamel, æble og vanilje med et strejf af chokolade

Smag

Ristet korn med en sød maltkarakter

Afslutning

En dvælende finish med varme noter af trætanniner

Serveringsforslag

Vi tror ikke på regler, når det kommer til at nyde whisky - nip den ren, over is, blandet med ingefærøl, i en cocktail - ja, som du vil! 

Varenummer: smal5228 - Kategori: . Brand: Cotswolds Distillery - Whisky, Gin & Creme

Relaterede nyheder

NavnCotswolds Whisky - Reserve Whisky
Varenummersmal5228
Vejledende udsalgspris inkl. moms649,00 kr.
Alkoholprocent50.00
Volume0.70
OprindelseslandStorbritannien