Tomatin Metal Single Highland Malt Scotch Whisky

Whisky
Tomatin Metal Single Highland Malt Scotch Whisky
579,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikTomatin Distillery – Et highland destilleri der tilbage i 70-erne, var Skotlands største med hele 23 stills igang. De havde mottoet ”Størst”! I 1984 køptes et skræntende Tomatin, af Japanske investorer, der startede en transformationsmission der lød: fra “Størst” til “Bedst”!

I dag udgiver Tomatin mange forskellige whiskyier, sælger på over 50 internationale markeder - missionen fra størst til bedst er godt på vej at lykkes!

De Fem dyder - er et koncept der taler til de ældgamle processer og materialer, som destillerimedarbejderne har brugt og bruger end i dag.

Vand (Water) fodrer træ; Træ (Wood) hold liv i ild; Ilden (Fire) giver liv til jord; Jorden giver os metal; Metal (Metal) samler vand; og cyklussen fortsætter ...

Metaludgaven - BOURBON BARRELS 46% LTD ED

Denne fjerde fase af cyklussen, repræsenterer vores tolv smukke kobber pot stills. Hver eneste dråbe af Tomatin spiritus strømmer gennem en af de 12. Metal lagres i klassiske first fill ex-Bourbon fade, hvilket viser hvad Tomatin-stil er for noget. Produceret 6000 flasker i alt.

Duft

Blød, cremet vanille med sød chokolade og Macadamia nødder

Smag

Citrusnoter kommer på spidsen af tungen, sammen med søde krydderier

Eftersmag

Typisk tomatin; blød, sød og dejligt let

Kommentar

Denne udgave er typisk Tomatin; blød, sød og dejligt let. Blød cremet vaniljesmag snøret med søde godbidder som mælkechokolade, marshmallows og is - whats not to like?

Varenummer: smal4134 - Kategori: . Brand: Tomatin Whisky
NavnTomatin Metal Single Highland Malt Scotch Whisky
Varenummersmal4134
Vejledende udsalgspris inkl. moms579,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland