Tomatin Cù Bòcan 2005 Ltd. Highland Single Malt

Whisky
Tomatin Cù Bòcan 2005 Ltd. Highland Single Malt
559,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikOpkaldt efter en spøgelseshund, der har i følge historien har hjemsøgt byen Tomatin. Cu Bocan Whisky, som er den røgede afdeling hos Tomatin har været en del af produktionen siden 2013.

Helvedeshunden Cu Bocan siges at have forfulgt beboerne i den lille landsby Tomatin igennem de seneste århundrede.
Hunden ses ikke ofte, men når det sker, med mange års mellemrum, er det altid en voldsom oplevelse. Som sidst, hvor en destillerimedarbejder var ude at gå en sen aftentur alene, og blev forfulgt af et stort sort bæst med røg stående ud af de blafrende næsebor og med blottede tænder. Imod al fornuft var denne destillerimedarbejder så draget af, at mærke hundens pels, at han med rystende hænder rakte ud for at føle den, kun for i næste sekund at se hunden forsvinde op i et spøgelsesagtigt slør af blålig røg og damp, hvorefter intet andet end skrækindjagende stilhed kunne høres og mærkes.

Cu Bochan 2005 50% Ltd Ed

Modnet i en kombination af Sherry- og Bourbon-fade, 2005-årgangen er 11 år gammel og er tilgængelig så længe lager haves. Produceret 11.400 flasker. Naturlig farve og ikke koldfiltreret.

Duft

Butterscotch, toffee-æbler og honning mødes med et strejf af vanilje. Den svage røg fra lyngbrænding hænger i baggrunden. Med tiden kommer der chili med chokolade, citronsirup og en meget lille antydning af røget bacon

Smag

candy-floss og sødem fra birketræsaft supleres af et strejf af røg, der giver noget jordisk til smagen. Mørk chokolade, krydderi og posjerede frugter efterlader et varmt minde om julepudding

Eftersmag

Afrundet og fuldkommen. Kombinationen af ​​sødme og røg udvikler sig på ganen sammen med bløde frugter

Varenummer: smal3977 - Kategori: . Brand: Cù Bòcan Whisky
NavnTomatin Cù Bòcan 2005 Ltd. Highland Single Malt
Varenummersmal3977
Vejledende udsalgspris inkl. moms559,00 kr.
Alder11
Alkoholprocent50.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland