Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Ezra Brooks Rye Whiskey

Whisky
Ezra Brooks Rye Whiskey
299,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikSødmefuld, rund og let at drikke – utroligt god enten som introduktion til rye whiskey eller som del af en Manhattan cocktail.

 

Om Produktet

Ezra Brooks Rye Whiskey er en ganske let-drikkelig rye whiskey, lagret 2 år på nye brændte amerikanske egetræsfade, og lavet på Lux Rows rye whiskey mash bill, bestående af 51% rug, 45% majs og 4% maltet byg.

Ezra Brooks Rye Whiskey er tappet ved 90 amerikanske proof – hvilket svarer til 45% alkohol.

Cocktails

Manhattan

6 cl Ezra Brooks Rye Whiskey

2 cl Corsieri Vermouth Bianca

1 dash Angustura Bitter.

Hæld i et cocktail glas og garniser evt. med et kirsebær.

Om Ezra Brooks

Ezra Brooks bliver lavet af Lux Row Distillers i Bardstown – the Bourbon Capital of the World. Det næsten 1700m2 store destilleri er navngivet efter den meget bemærkelsesværdige række af træer som man kan finde på grunden. Derudover finder man på destilleriets grund også hele 6 varehuse med plads til omkring 20.000 tønder hver. Samt en gigantisk, 13 meter høj, speciallavet kobberkedel hvorpå Ezra Brooks og destilleriets andre whiskeybrands bliver destilleret.

Luxco har egentligt været i bourbonbranchen i mange år – faktisk har Ezra Brooks været på markedet siden 1957. Men i de første mange år af sin levetid stod Luxco ikke selv for produktionen af deres whiskey – hvilket er ganske normalt indenfor den amerikanske whiskeybranche. Det var først i 2015 at Luxco byggede deres eget destilleri i form af Lux Row destilleriet – her kunne de anvende al den viden de i årtier har indsamlet om produktion og lagring af bourbon og rye whiskey.

Lux Row adskiller sig fra de fleste andre bourbon destillerier ved at anvende to forskellige opskrifter (kaldet ’mash bills’) til deres bourbon: Den ene er en afrundet wheated bourbon mash bill bestående af 68% majs, 20% hvede og 12% maltet byg; den anden er en krydret ryed bourbon bestående af 78% majs, 10% rug og 12% maltet byg, som er den Ezra Brooks laves på.

Derudover indeholder Ezra Brooks også en særdeles lækker cremelikør baseret på bourbon whiskey.

Varenummer: rye05683 - Kategori: . Brand: Ezra Brooks American Bourbon, Rye Whiskey &

Relaterede nyheder

NavnEzra Brooks Rye Whiskey
Varenummerrye05683
Vejledende udsalgspris inkl. moms299,00 kr.
Alkoholprocent45.00
Volume0.70
OprindelseslandUSA