Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Opthimus Dominicano 15 år - Dominikanske Republik

Spirit Drink
Opthimus Dominicano 15 år - Dominikanske Republik
469,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn sødmefuld og parfumeret spirit drink fra det dominikansk baserede Opthimus brand, lagret 15 år på amerikanske egetræsfade.

Duft

Sødmefuld – med kokos, vanilje, kanel og kirsebær.

Smag

Vidunderlig! – fint harmoniserede krydderier, vanilje og sødme.

Eftersmag

Kompleks og langvarig – noter af vanilje, mørk chokolade og kirsebær.

 

Om Produktet

Opthimus Dominicano 15 år er lagret i op til 15 år på amerikanske egetræsfade, hvor den tilegner sig en god harmoni og stor kompleksitet.

Smagsnoter

Duften er sødmefuld, og har noter af kokos, vanilje, kanel og kirsebær. Smagen er ganske vidunderlig – med en fin harmoni mellem krydderier, vanilje og sødme. I eftersmagen er den kompleks og langvarig, med noter af vanilje, mørk chokolade og kirsebær.

Om Opthimus

Opthimus er et af verdens mest prisvindende brands. Frem for at destillere deres egen rom, foretrækker cubansk-dominikanske Oliver & Oliver at blande destillater fra hele Caribien og derefter søde dem.

Ud over signaturudgivelserne har Opthimus også flere finish udgivelser, hvor den efter sin sædvanlige lagring på Tempranillo- og bourbontønder gives yderligere ca. 6 måneders modning på tønder som tidligere har indeholdt Malt Whisky, Sherry eller Portvin.

Om Oliver & Oliver

Oliver & Oliver (eller Oliver y Oliver) er en familieejet virksomhed af Cubansk ophav, som i dag har hjemsted i den Dominikanske Republik. Firmaet specialiserer sig i blending af romdestillater af høj kvalitet, og har gennem årene vundet en lang række internationale priser – faktisk mere end to hundrede!

Oliver & Oliver anvender i høj grad Solera-metoden i deres lagringsproces: Når rom lagres på tønder, fordamper der årligt en vis mængde af den, i nogle områder hele 10%. Dermed bliver mængden af rom i tønden over årene mindre og mindre. I Solera-systemet løser man dette problem ved fra tid til anden at hælde ny, ung rom på tønderne. Dermed kommer de til at indeholde en blanding af rom på tværs af årgange.

Solera-metoden er karakteristisk for rom indenfor den spanske stilart, der ofte kendetegnes ved at være sød, blød og let drikkelig.

Varenummer: rom05516 - Kategori: . Brand: Opthimus

Relaterede nyheder

NavnOpthimus Dominicano 15 år - Dominikanske Republik
Varenummerrom05516
Vejledende udsalgspris inkl. moms469,00 kr.
Alkoholprocent38.00
Volume0.70
OprindelseslandDominikanske Replublik