Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Ron Millonario 10th Aniversario Cincuenta

Rom og Rombaseret Spiritus
Ron Millonario 10th Aniversario Cincuenta
415,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne rom er sidste skud på stammen i Ron Millonario Familien. Det er den samme rom, som den "mildere" bror (Ron Millonario 10th Aniversario), men denne rom er blot tappet med 50% i stedet for de 40%.

Ron Millonario produceres på et destilleri i den nordlige del af Peru. Det har længe været en hemmelighed, hvor det var, men nu har direktør Fabio Rossi afsløret, at der er destilleriet Pomalca i Chiclayo, som ligger i det nordlige Peru.

Duft

Sød, dyb og rund. Melasse, er det første der rammer næsen, sammen med noter af vanilje, banan og pære og æbler. Kraftig duft, der stammer fra den høje alkoholprocent (50%).

Smag

Kraftig smag pga. alkoholprocenten, som virkelig får sødmen fra melassen til at blomstre. Noget af mørk chokolade og tørrede frugter.

Eftersmag

Sødmefuld eftersmag med noter af honning, som samtidig er ren og direkte. Alkoholen sætter igen præg på oplevelsen, men er ikke overvældende. Cremet karakter med noter af cola.

Denne rom er sidste skud på stammen i Ron Millonario Familien. Det er den samme rom, som den ’mildere’ bror (Ron Millonario 10th Aniversario), men denne rom er blot tappet med 50% i stedet for de 40%.

Kommentar

Det høje alkoholindhold, gør noget helt specielt godt ved denne dram - den skal bare prøves!

Varenummer: rom04513 - Kategori: . Brand: Ron Millonario

Relaterede nyheder

NavnRon Millonario 10th Aniversario Cincuenta
Varenummerrom04513
Vejledende udsalgspris inkl. moms415,00 kr.
Alkoholprocent50.00
Volume0.70
OprindelseslandPeru