Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Ezra Brooks Bourbon Cream

Likør
Ezra Brooks Bourbon Cream
155,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikHammerlækker, cremet og sødmefuld. Prøv den eventuelt i en kop sort kaffe eller med et skvis bourbon tilsat!

 

Om Produktet

Ezra Brooks Bourbon Cream Liqueur er lavet på en blanding af 100% ægte fløde og Kentucky Straight Bourbon whiskey som er blevet lagret på gammeldags maner i nye brændte amerikanske egefade. Denne cremelikør giver en karakteristisk og sødmefuld smagsoplevelse.

Ezra Brooks Bourbon er udgivet ved 25 amerikanske proof – svarende til 12,5% alkohol.

Cocktails

Bourbon Creme Kaffe

1 del Ezra Brooks Bourbon Cream Liqueur

1 del espresso kaffe

1 dash Angostura Bitter

Hel i et glass fyldt med is og garniser evt. med muskatnød eller andet nøddrys.

Om Ezra Brooks

Ezra Brooks bliver lavet af Lux Row Distillers i Bardstown – the Bourbon Capital of the World. Det næsten 1700m2 store destilleri er navngivet efter den meget bemærkelsesværdige række af træer som man kan finde på grunden. Derudover finder man på destilleriets grund også hele 6 varehuse med plads til omkring 20.000 tønder hver. Samt en gigantisk, 13 meter høj, speciallavet kobberkedel hvorpå Ezra Brooks og destilleriets andre whiskeybrands bliver destilleret.

Luxco har egentligt været i bourbonbranchen i mange år – faktisk har Ezra Brooks været på markedet siden 1957. Men i de første mange år af sin levetid stod Luxco ikke selv for produktionen af deres whiskey – hvilket er ganske normalt indenfor den amerikanske whiskeybranche. Det var først i 2015 at Luxco byggede deres eget destilleri i form af Lux Row destilleriet – her kunne de anvende al den viden de i årtier har indsamlet om produktion og lagring af bourbon og rye whiskey.

Lux Row adskiller sig fra de fleste andre bourbon destillerier ved at anvende to forskellige opskrifter (kaldet ’mash bills’) til deres bourbon: Den ene er en afrundet wheated bourbon mash bill bestående af 68% majs, 20% hvede og 12% maltet byg; den anden er en krydret ryed bourbon bestående af 78% majs, 10% rug og 12% maltet byg, som er den Ezra Brooks laves på.

Derudover indeholder Ezra Brooks også en særdeles lækker cremelikør baseret på bourbon whiskey.

Varenummer: liko5685 - Kategori: . Brand: Ezra Brooks American Bourbon, Rye Whiskey &

Relaterede nyheder

NavnEzra Brooks Bourbon Cream
Varenummerliko5685
Vejledende udsalgspris inkl. moms155,00 kr.
Alkoholprocent12.50
Volume0.75
OprindelseslandUSA