Grappa affinata mini Gewüerztraminer - Marzadro ¤

Grappa affinata mini Gewüerztraminer - Marzadro ¤


Denne grappa er født i hjertet af Vallagarina og er udviklet efter et halvt århundredes destillationstradition og erfaring.

Den er trukket af friskt og nøje udvalgt kvas fra Gewürztraminer-druen fra Trentino og de sydlige Tyroler-områder og derefter destilleret efter gammel Trentino-tradition på en diskontinuerlig damp bain-marie still.

Det er kendetegnet for Marzadro destilleriet at deres destillation er langsom, og på denne måde udnytter de på bedste vis alle de gode egenskaber i druekvaset.

Herefter har den lagret i 36 måneder på små tønder af højkvalitets egetræ.

Denne proces bliver nøje observeret, og aromaernes udvikling bliver fulgt, så man til sidst opnår de optimale smagsnuancer.

Resultatet er en grappa hvor det aromatiske element og de intense smagsnuancer har stor indflydelse på smagsoplevelsen. Dens unikke bouquet medfører en meget harmonisk smag. I smagen ligger også en vedvarende, krydret fornemmelse, som er typisk for Gewürztraminer-druen. ,

Alt i alt en grappa med en romantisk sjæl og fuld af følsomhed, dog uden at mangle et krydret stænk af tradition, som er fremkaldt af den menneskelige passion, der bliver lagt i Trentinos grappaproduktion.

Billede på vej...
Grappa affinata mini Gewüerztraminer - Marzadro ¤

Produktdata

Varenummergrap2144
Alkoholprocent41.00
Volume0.10
OprindelseslandItalien
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2020