Hutchison's Ginger Whisky Mac

Vin
Hutchison's Ginger Whisky Mac
129,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutik"Ingefær vin" dateres helt tilbage til starten af dette århundrede. Det var en af Skotlands mest initiativrige vinkøb-mænd, J.G. Thomson, som fik ideen til en "Ingefær vin". Han satte en af sine medarbejdere, Robert Hutchison, til at fremstille denne specielle opskrift, som er baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol.

Denne skotske specialitet – ingefærvin – anvendes til velkomstdrink, mixers eller kan nydes som den er – vel afkølet.

Skotterne bruger "ginger wine" til at lave en "Whisky Mac" – hvor "ginger wine" blandes i whisky. Den tager den skarpe smag fra mange blends, og tilføjer den milde smag af ingefær.

Målet med denne flaske er at skabe den fineste Whisky Mac. Derfor har begyndte man med den fineste Ginger Wine (Hutchison) for derefter at tage en gammel Highland Single Malt whisky og blandet dem sammen.

Det er kun en del af historien. Efter at have blandet whisky og ginger wine sammen, genopfylder man whisky fadet med Whisky Mac. For at give de to kontrastfyldte smagsoplevelser tid til at finde sammen, og resultatet er en rig afrundet Whisky Mac med dybe ege noter og massere af smag.
 


 

Varenummer: giwi3667 - Kategori: .
NavnHutchison's Ginger Whisky Mac
Varenummergiwi3667
Vejledende udsalgspris inkl. moms129,00 kr.
Alkoholprocent17.00
Volume0.50
OprindelseslandSkotland