Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Cotswolds Gin - Dry Gin - 5cl

Miniature alle
Cotswolds Gin - Dry Gin - 5cl
59,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne fantastiske gin bliver fremstillet efter “London Dry Stilen” på Cotswolds Distillery i Stourton, England. Cotswolds er en London Dry Gin med et aromatisk twist, opnået ved bruge af botanicals som laurbærblade, grapefrugt og lavendel.

Mængden er afgørende - Der bliver brugt ca. 10 gange mere af hver botanical, i forhold til gemmensittet af andre premuim gins. Denne proces skaber den ginnens rige smag, og på grund af den høje andel af æteriske olier og botaniske ekstrakter, går ginnen fra klar til mælket uklar, når der tilsættes tonic eller is. Man køle-filtrerer ikke for at fjerne olierne, da dette ville reducere den rige smag.

En fantastisk G & T - fyld et ginglas med masser af is, hæld 5 cl Cotswolds Dry Gin i glasset, top med lidt Franklin Original Tonic og garnér med et stykke pink grapefrugt og et frisk laurbærsblad mmhh!

Duft

Friske noter af grapefrugt og koriander, bakket op af søde enebær, samt en antydning af Cotswolds lavendel

Smag

Ren og klar, enebærsnåle, krydderurter med frisk grapefrugt og koriander. Et strejf af tørhed fra angelica rod med eukalyptus og noter lime og lavendel

Eftersmag

Ren og afbalanceret. Enebær, citrus og nogle afdæmpende aromatiske noter fra laurbærbladet og kardemomme

Kommentar

Cotswolds Dry Gin er en usædvanlig velafbalanceret, en rig og aromatisk af slagsen, der blev ’World’s Best London Dry Gin’ ved 2016 World Gin Awards!

 

 

 

Varenummer: gin04375 - Kategori: . Brand: Cotswolds Distillery - Whisky, Gin & Creme

Relaterede nyheder

NavnCotswolds Gin - Dry Gin - 5cl
Varenummergin04375
Vejledende udsalgspris inkl. moms59,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.05
OprindelseslandStorbritannien