Makar Glasgow Gin

Miniature alle
Makar Glasgow Gin
49,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikGlasgow Distillery kan spores tilbage til 1770, da det oprindelige Glasgow Distillery blev opført på Dundashill – i løbet af 1800 fungerede det under navnet Glasgow Distiling Company, og var velkendt for deres pot stills og røgede whisky. I 1902 lukkede destilleriet og blev fuldstændig jævnet med jorden, så intet er tilbage fra dengang. I 2012 besluttede Liam Hughes og hans forretningspartnere at Glasgow længe nok havde eksisteret uden et destilleri, der lavede single malt og de begyndte at arbejde hen mod åbningen af et sådan.

Destilleriet startede produktionen af Makar Gin i 2014 – den første i Glasgows historie, og fyldte deres første fad d. 4 marts 2015.
Makar, der omfavner selve byens karakteristika, er en dristig, levende, enebær gin, der henter sit navn fra det gamle skotsk ord for ‘skaberen’ eller håndværkeren.

Makar har noget med tallet syv:

Der er syv forskellige botaniske smagsgivere, der omgiver de bærende enebær i ginnen - sort peber, lakrids, rosmarin, korianderfrø, kassiabark, kvanrod og citronskal.

Den bliver destilleret syv gange i en kobberkedel med navnet ’Annie’, opkaldt efter en af stifterne, Liam Hughes’, bedstemor. Hun var den første til at kickstarte holdets passion for innovation og kvalitet.

Makar Original Dry Gin er perfekt i ​​en gin cocktail, alternativt kan du prøve med en kvalitet indian tonic med en skive mild grøn chili.

 

 

Varenummer: gin04276 - Kategori: . Brand: Makar Gin
NavnMakar Glasgow Gin
Varenummergin04276
Vejledende udsalgspris inkl. moms49,00 kr.
Alkoholprocent43.00
Volume0.05
OprindelseslandStorbritannien