Peychaud's Aromatic Cocktail Bitters (5 fl. ozs.)

Bitter
Peychaud's Aromatic Cocktail Bitters (5 fl. ozs.)
105,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikHistorien bag Peychaud's Aromatiske Cocktail Bitter starter i 1793 i New Orleans. Rige plantage ejere var tvunget til at flygte til San Domingo øen medbringende deres kæreste ejendele. Mange ankom til New Orleans, som dengang lå i spanske Louisiana. Mellem disse ejendele var en opskrift på en flydende tonic kaldet Bitters. Opskriftens kreolske ejermand var Antoine Amedie Peychaud og han var uddannet apoteker.

A. A. Peychaud's berømmelse i byen blev grundlagt, ikke så meget for den medicin han udleverede til indbyggerne, men meget mere for hans bitter. Disse bitters var godt for hvad indbyggerne end måtte skrante med. Peychaud's Bitters gav nyt liv til de portioner af cognac brandy han udskænkede til sine venner og andre der besøgte hans apotek. Denne brandy/bitter drink opnåede hurtig berømmelse. Konsekvensen var at flere kaffe huse i New Orleans begyndte at bruge Peychaud's Bitters, og op igennem tiden i flere og flere cocktails.

I dag er Peychaud's Bitters et mærke der er spredt over hele verden. Det ekstra krydderi det giver såvel drinks som madretter har givet denne bitter en særlig plads på mange menu kort.

Det er ikke meningen at Peychaud's skal drikke direkte fra flasken - men vi gjorde forsøget alligevel.

Duften er af krydderi, urtehave, medicinsk, mentol og anis.
Smagen er af lakrids, sød og så bitter til sidst.

Det er naturligt at sammenligne Peychaud's med Angustora Bitter - og forskellen på de 2 er, at Peychaud's er mere sød en Angustora. Begge Bittre indgår i flere cocktails sammen, hvilket understreger at der er forskel.

Varenummer: bitt2276 - Kategori: . Brand: Buffalo Trace American Whisky
NavnPeychaud's Aromatic Cocktail Bitters (5 fl. ozs.)
Varenummerbitt2276
Vejledende udsalgspris inkl. moms105,00 kr.
Alkoholprocent35.00
Volume0.15
OprindelseslandUSA