Joÿ - Bas-Armagnac 1978 Vintages ¤

Joÿ - Bas-Armagnac 1978 Vintages ¤


Vintage Armagnacs er resultatet af et bestemt års druehøst. Historisk blev alle Armagnac solgt på denne måde, idet klassifikationerne som VS, VSOP og XO er en forholdsvis ny opfindelse.

Datoen vist på en flaske vintage Armagnac angiver det år, hvor druerne blev dyrket - destillation kan finde sted indtil den 31. marts det følgende år. Mange har også en aftapningsdato, som giver dig mulighed for at udarbejde den omtrentlige alder af indholdet. Vintage Armagnacs er en fantastisk måde at fejre en fødselsdag eller jubilæum på, og de er ofte billigere prissat i forhold til cognac, whisky eller rom i samme aldre.

Der er noget overraskende friskt over duften af denne dejlige Armagnac, mens smagen har markant træ og toner af valnødder og mandler. Et rigtig godt glas til prisen.

Joÿ-Bas er af højeste kvalitet. Druerne er fra dalene i sydfrankrig, og har derfor fået masser af sol og kalkholdigt vand. Bag huset Joÿ Bas-Armagnac står en familie fra Schweiz. De flyttede til Gers departementet og dermed Gascogne regionen.

Interessen for dyrkning af vin og fremstilling af spiritus har drevet Véronique og André Gessler og deres sønner Olivier og Roland. Og kvalitet har familien forstand på - det mærkes i deres armagnac.


Billede på vej...
Joÿ - Bas-Armagnac 1978 Vintages ¤

Produktdata

Varenummerarma4271
Årgang1978
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandFrankrig
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2020