Joÿ - Bas-Armagnac 1967 Vintages ¤

Joÿ - Bas-Armagnac 1967 Vintages ¤


Vintage Armagnacs er resultatet af et bestemt års druehøst. Historisk blev alle Armagnac solgt på denne måde, idet klassifikationerne som VS, VSOP og XO er en forholdsvis ny opfindelse.

Datoen vist på en flaske vintage Armagnac angiver det år, hvor druerne blev dyrket - destillation kan finde sted indtil den 31. marts det følgende år. Mange har også en aftapningsdato, som giver dig mulighed for at udarbejde den omtrentlige alder af indholdet. Vintage Armagnacs er en fantastisk måde at fejre en fødselsdag eller jubilæum på, og de er ofte billigere prissat i forhold til cognac, whisky eller rom i samme aldre.

Den ældste armagnac fra huset. Der er masse af fylde og karakter i denne armagnac – og en rigtig lang eftersmag. Undskyld, men det er svært at “nøjes” med en cognac efter denne oplevelse.

Joÿ-Bas er af højeste kvalitet. Druerne er fra dalene i sydfrankrig, og har derfor fået masser af sol og kalkholdigt vand. Bag huset Joÿ Bas-Armagnac står en familie fra Schweiz. De flyttede til Gers departementet og dermed Gascogne regionen.

Interessen for dyrkning af vin og fremstilling af spiritus har drevet Véronique og André Gessler og deres sønner Olivier og Roland. Og kvalitet har familien forstand på - det mærkes i deres armagnac.


Billede på vej...
Joÿ - Bas-Armagnac 1967 Vintages ¤

Produktdata

Varenummerarma4269
Årgang1967
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandFrankrig
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2020