Forhandlere

Forhandlere


For forhandlere:

Som forhandler af Mac Ys sortiment, får du adgang til en masse specialprodukter, som supermarkeder o.l. IKKE får adgang til. Altså det der gør din SPECIALbutik SPECIEL. Kontakt os allerede i dag og aftal et besøg.

Er du ejer af en bar, en restaurant, en kro, en kantine eller hotel o.l.?

I alt beskedenhed, så er MacYs spiritus skræddersyet til danskere med god smag for spiritus. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten – og alt gøres ikke op i kroner og ører. Til gengæld er der skruet helt op for de gode oplevelser og historier. MacY kan levere størstedelen, af hvad du har behov for, så dit spiritusudvalg kommer til at gøre en forskel. Og det er jo hvad det handler om.

Kontakt os på whisky@macy.dk for mere information fra vores salgsteam.

For private kunder:

Mac Y AS leverer til de danske specialbutikker – og de fleste danske  vin- og spiritusforretninger er i dag kunder, og har dermed adgang til Mac Y’s sortiment af kvalitetsspiritus.

Du kan altså gå ud fra at din lokale vin- og spiritusforretning har Mac Y’s spiritus på hylden, da vi er landsdækkende.

Forvent dog ikke at alle produkter er på hylderne overalt i Danmark, men giv gerne din vinhandler et kald – eller et besøg – og bestil den flaske du har brug for. Mac Y leverer fra dag til dag såfremt lager haves.Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2020