Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Ypióca Cachacha Brazil

Den sukkerrørsbaserede spiritus cachaça er også at finde her til lands; produceret af ingen ringere end Ypióca – den ældste cachaçaproducent i hele verden.

Cachaça er en Brazilliansk spiritusform, der sådan lidt forenklet kan kaldes ”brazilliansk rom”. Forskellen på cachaça og rom er, at hvor rom normalvis laves på den melasse, der er tilbage når man har udvundet sukker fra sukkerrørene, så er cachaça (lig rhum agricole) lavet på selve sukkerørssaften.

Ypióca blev grundlagt i 1843 i Fortaleza, Brazillien, af den portugisiske indvandrer Dario Telles de Menezes. Navnet Ypióca kommer fra det indfødte Tupi-Guarani sprog, og betyder ”rød jord”: hvilket er en reference til Fortalezas frodige røde muld, som er ganske velegnet til dyrkning af sukkerrør.

I dag udmærker Ypióca sig ved et stærkt fokus på bæredygtighed – destilleriet ejer og driver sine egne sukkerrørsmarker, og kan dermed sikre sig at jorden anvendes rigtigt og ikke udpines, derudover anvendes de brugte sukkerrør til at producere de kasser, som flaskerne fragtes i.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


Cachaca Ypioca Brasilizar Ouro (Gylden) Reserva Especial
Varenummer: cach3661
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
245,00 kr.
Cachaca Ypioca Brasilizar Prata (Blank) Reserva Especial
Varenummer: cach5090
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
239,00 kr.
Ingen varer at vise