Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Meticho Spirit Drinks

Rum Nation tager rom meget alvorligt – men det betyder ikke at der ikke er rum til at eksperimentere.

Meticho er en serie af rombaserede likører fra Rum Nation. Brandet blev skabt med mål at have et legerum, hvor der kunne eksperimenteres med nye smagsoplevelser udenom den traditionelle rom.

 

Om Rum Nation

Rum Nation blev grundlagt af italieneren Fabio Rossi i 1999. Ideen var at finde frem til hvert enkelte lands særlige romstil. Det førte til et mangeårigt eventyr der ledte Rossi fra små peruvianske destillerier til rom- og insektmuseer i Guadelope.

I kataloget finder man blandt andet kendte romnationer som Jamaica og Barbados, men man finder også lande, der hidtil har været totalt ukendte på det internationale marked - som eksempelvis Peru og Bougainville.

Den færdiglagrede rom købes fra udvalgte destillerier verden over, og bringes dernæst til Italien, hvor den aftappes og blendes. Hovedfokus er ophavslandets udtryk og stil, og derfor oplyses det heller ikke nødvendigvis, hvilket destilleri, aftapningen kommer fra. Et gennemløbende motiv er, at flaskerne markeres med et frimærke fra ophavslandet.

Mange års erfaring og forskning - samt en streng udvælgelsesproces - har skabt et stort udvalg af ”single rom”, der, tro mod rommens hjerte, er unik og uforglemmelig!


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


Meticho Chocolate & Toffee
Varenummer: rom05577
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
329,00 kr.
Meticho Chocolate & Toffee - 4,5L
Varenummer: gave5598
Volume: 4.50 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
2.515,00 kr.
Meticho Citrus
Varenummer: rom05089
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
299,00 kr.
Meticho Citrus & 4 Ginger Beer Gaveæske
Varenummer: gave5455
Volume: 1.50 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
419,00 kr.
Ingen varer at vise