Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

El Tequileño Tequila

Fra Tequileño destilleriet i byen Tequila, kommer tequila i verdensklasse. Med så meget tequila i teaseren kan det kun blive godt!

Tequileño er et af de mest højtrespekterede og populære premium tequilabrands i verden. Og ikke uden grund – destilleriet blev grundlagt i 1959 af Don Jorge Salles Cuervo i byen Tequila, Mexico. Destilleriet tog navnet efter byen – et navn, der ikke er helt tilfældigt. For byen Tequila er nemlig det sted, hvor den agave-baserede spiritus første gang blev destilleret, og det er også der, drikken har sit navn fra.

Ud over denne historiske arv er Tequileño også speciel i det, at den er et af de ganske få tequila-destillerier der udgiver sin tequila under eget navn. Normalvis er det sådan indenfor tequilabranchen, at destillerierne sælger deres tequila til uafhængige aftappere, som så forhandler den under eget navn. Tequileño håndterer hele processen selv – lige fra såning og høst af den blå agave, til blanding og aftapning af den endelige tequiladrik.

Tequileño udgiver i dag en række forskellige tequilaer: Under 1959 premium linjen finder man klassikere som blanco, reposado, cristalino og añejo; og til den der gerne vil have et mere økonomisk og drinks-fokuseret alternativ finder man en blanco og reposado.

Derudover tilbyder Tequileño en nyskabelse indenfor tequilaverden: Verdens første Reposado Rare. Denne begrænsede og eksklusive udgivelse indeholder tequila, der har været lagret i hele 6 år og 4 måneder i såkaldte Pipón-fade af amerikansk eg. Normalvis ville den lange lagring kvalificere tequilaen til den højagtede kategori af Extra Añejo, der bruges om tequila lagret mere end 3 år. Men ifølge mexicansk lovgivning må man ikke kalde en tequila for Añejo og Extra Añejo hvis den har været lagret på tønder med mere en 600 liters kapacitet. Pipón-fade har hele 24.000 liters kapacitet, og er dermed langt over maksimalgrænsen. Destilleriet har derfor i stedet anvendt begrebet Reposado Rare om denne exceptionelle tequila, hvoraf kun et ganske lille antal er nået her til landet.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


El Tequileño Añejo Gran Reserva
Varenummer: tequ5271
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
959,00 kr.
El Tequileño Blanco
Varenummer: tequ5266
Volume: 0.50 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
239,00 kr.
El Tequileño Cristalino Reposado
Varenummer: tequ5270
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
665,00 kr.
El Tequileño Platinum Blanco
Varenummer: tequ5268
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
559,00 kr.
El Tequileño Reposado
Varenummer: tequ5267
Volume: 0.50 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
289,00 kr.
El Tequileño Reposado Gran Reserva
Varenummer: tequ5269
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
589,00 kr.
El Tequileño Reposado Rare
Varenummer: tequ5272
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
2.305,00 kr.
Ingen varer at vise