Mayfair London Dry Gin er en klassisk London Dry gin navgivet efter det luksuriøse Mayfair distrikt i det centrale London. Ginnen er destilleret på Thames destilleriet og har klassiske gin botanicals, som orris rod, koriander og angelika.
Ginnen går specielt godt sammen med Franklin and Sons Grapefrugt og Bergamotte tonic med et æble og tørrede enebær.
Tranquebar Colonial Dry gin er en gin baseret på en opskrift fra Jan de Willums familiearkiv. Jan de Willum var en dansk købmand, der var med til at stifte den danske koloni Tranquebar.
Tranquebar Colonial Navy Gin er flasket ved en højere alkohol procent. I kolonitiden, når flåden transporterede gin rundt, blev ”proof” en hurtigt måde at finde af, om din gin eller rom var blevet vandet for meget ned. Hvis den kunne antænde krudt, der var vædet i spriritussen, var den ”bevist”, også kaldet ”prooven”, til at have en høj nok alkoholprocent.
Ginen har en fyldig og krydret smag, og den højere alkohol ”booster” krydderierne. Kardemomme og kanel fremhæves og giver en ganske anderledes oplevelse.
Serveringsforslag; Serveres i en gin og tonic med en Indian tonic, et skænk Angostura bitter og en kanelstang.
Bareksten Gin bliver produceret på OSS Craft distillery i Bergen i Norge. Ginnen er navngivet efter deres master distiller Stig Bareksten, som er et meget kendt navn på den norske bar- og spiritusscene. Stig er manden bag flere prisvindende akvavitter og gin, og har derudover mange års erfaring indenfor restaurationsbranchen
I 2016 følte Stig endelig, at han havde perfektioneret sin ginopskrift til en sådan kvalitet, at han ikke var bange for at sætte sit eget navn på etiketten. Bareksten gin indeholder essensen af Norge i sin reneste form. Både i karakter og i smag. Ud af de 26 botanicals er de 19 af dem håndplukket i den norske natur.
Hyldeblomst, tyttebær og vildtvoksende blåbær er blandt smagsgiverne og på trods af de mange botanicals, fremstår den komplekse gin renm, som den norske fjeldluft. En fremragende og flot balanceret gin.
Bør serveres med en klassisk tonic, der ikke tager for meget plads over ginnen. Kan eventuelt pyntes med blåbær.
Hayman`s of London har i 5 generation produceret gin efter deres originale familie opskrift. Gennem de sidste 150 år har familien været stolte producenter af de klassiske engelske gintyper. Når det kommer til klassiske gin, er der ingen der når Hayman`s til sokkeholderne.
Hayman´s Royal Dock Gin Navy Strength på 57% er endnu en navy strength gin produceret efter præcis samme opskrift, som den navy strength gin Hayman´s leverede til Admiralstaben i den engelske flåde i 1863. Ginnen er frisk og varm og virker utroligt god serveret, som en pink gin and tonic, med en klassisk tonic, Angostura bitter og en limebåd.
Plateau Gin er skabt af danskeren Tonny Svensson og er blevet til ud fra en drøm om at lave en gin med noget kant og ukonventionelle ingredienser. Ginnen er destilleret på Tevsjö destilleriet, som ligger i Nordsverige og har anderledes botanicals såsom kaffebønner, lakrids sirup, og dragefrugt.
Serverings forslag: Serveres med en limebåd og hele kaffebønner.